Ca sa fiu sincer nu am asistat niciodata la un eveniment organizat de Ziua Nationala a Romaniei, asta poate pentru ca nu prea am avut unde sa ma duc de 1 Decembrie.

Daca nu esti din Bucuresti sau Alba Iulia, este putin probabil sa fi avut sansa de a vedea o parada cu militari si tehnica aferenta aflata in dotarea Armatei Romane. Cand eram mic, recunosc ca ma pasiona sa ma uit la televizor pentru a vedea parada de 1 Decembrie.

Intre timp nu stiu cat de nationalist ma simt cand vad la televizor cam toata tehnica militara de care dispune tara noastra, dar de, asta e alta discutie. Cred ca daca as fi avut ocazia de mic sa vad cu ochii mei un eveniment de 1 Decembrie poate alta ar fi situatia acum.

Poate ca are sau nu legatura cu faptul ca suntem in campanie electorala iar primarul din Navodari candideaza la functia de deputat, dar pe 1 decembrie va fi organizata in centrul orasului o parada militara.

Evenimentul va avea de toate, o defilare a Taberei de instructie si poligon de tragere sol-aer Cap Midia, Batalionul 110 Comunicatii si Informatica si Brigada 9 Mecanizata "Marasesti". Vom avea parte si de luari de cuvant ale unor comandanti de armata si de traditionala Hora a Unirii.

Pe langa toate astea in centrul orasului va fi organizat si un spectacol artistic, cu cativa artisti locali, prezentat de Liliana Barasu si Enache Tusa.

Evenimentul va incepe de la orele 13 si cred ca aveti toate motivele sa va duceti sa asistati la un astfel de eveniment, care, sa fiu sincer nu imi aduc aminte sa fi fost organizat vreodata prin Constanta. Daca am pierderi de memorie, sa fiu scuzat atunci.