Nu pot sa nu recunosc ca am asteptat de mult sa apuc sa vad una din animatiile pe care am ratat-o cei drept asta vara, atunci cand a avut premiera in cinematografe.

The Secret Life of Pets, tradus in mod neinspirat Singuri acasa, este creatia celor de la Ilumination, care ne-au amuzat teribil cu povestea simpaticilor Minioni. De data asta avem parte de cele mai dragalase personaje din viata reala, animalele de companie.

Fiecare dintre noi iubim un caine, o pisica, un porcusor de Guineea, un canar s.a.m.d. The Secret Life Of Pets spune povestea micilor nostri prieteni atunci cand ii lasam singuri acasa.

Personajul principal este Max, un "caine mic", de rasa Shorthair, care se trezeste deodata cu un musafir nepoftit, un caine mare, pe nume Duke, care ii invadeaza teritoriul personal. Disputa intre cei doi ii poarta prin tot felul de aventuri dupa ce sunt prinsi de o echipa de hingheri.

In ajutorul lor vine insa un iepuras dragalas, sarit de pe fix, care dupa ce a fost abandonat de stapanul lui isi propune sa se razbune pe toti oamenii. Mai mult decat atat, impreuna cu supusii lui, isi va indrepta toata eforturile spre a se razbuna pe Max si Duke, care l-au tras pe sfoara si i-au ucis o vipera, un supus foarte important.

Pe de alta parte, Gidget, vecina lui Max, indragostita de el, aduna o echipa de prieteni cu ajutorul careia spera sa il gaseasca pe Max care a disparut.

Nu as putea spune care dintre personaje mi-a placut cel mai mult, caci toate au fost spumoase si au reusit sa ma cucereasca. Nu pot sa nu ascund cat de mult am ras cand Leonard, un caine pe care stapanul il pune sa asculte doar muzica clasa, decide ca genul sau muzical preferat e cu totul altul.

Daca mai pui si petrecerile de pomina pe care animalele de companie le dau acasa cand stapanii sunt plecati, ei bine meniul e complet.

The Secret Life of Pets este o poveste despre prieteni, despre iubire si devotament si cat de mult sunt dispuse sa se sacrifice animalele de companie pentru a isi ajuta un prieten aflat in necaz. Si da, animalele de companie au sentimente si pot fi si geloase atunci cand se simt amenintate.

Animatia Ilumination te va cuceri pe loc daca si tu ai un animal de companie si, pentru o secunda, iti lasi imaginatia sa zboare si esti dipus sa crezi ca si ele pot fi rebele. La meniu se adauga si interpretarea de exceptie a lui Kevin Hart care intra in pielea simpaticului iepuras Snowball. Alaturi de acesta se mai afla Louis C.K., Eric Sonestreet (cunoscut din comedia Modern Family).

Distributia completa:
.
Louis C.K.Louis C.K....
Max (voice)
Eric StonestreetEric Stonestreet...
Duke (voice)
Kevin HartKevin Hart...
Snowball (voice)
Jenny SlateJenny Slate...
Gidget (voice)
Ellie KemperEllie Kemper...
Katie (voice)
Albert BrooksAlbert Brooks...
Tiberius (voice)
Lake BellLake Bell...
Chloe (voice)
Dana CarveyDana Carvey...
Pops (voice)
Hannibal BuressHannibal Buress...
Buddy (voice)
Bobby MoynihanBobby Moynihan...
Mel (voice)
Chris RenaudChris Renaud...
Norman (voice)
Steve CooganSteve Coogan...
Ozone / Reginald (voice)
Michael BeattieMichael Beattie...
Tattoo (voice)
Sandra EcheverríaSandra Echeverría...
Maria (voice)
Jaime CamilJaime Camil...
Fernando (voice)