Va mai uitati la televizor ? Cum sa nu, romanii sunt in continuare mari consumatori de programe tv iar acum unul din cei mai importanti furnizori de ghiduri tv si-a anuntat inchiderea.

Este vorba despre site-ul port.ro care, printre altele, este furnizorul de programe EPG pentru cei mai importanti furnizorii de televiziune prin cablu din Romania.

Decizia de a inchide site-ul port.ro are motive financiare, compania ce detinea portalul renuntand la marea majoritate a angajatilor ce se ocupau de pagina de internet. Pe de alta parte, compania va continua sa ofere servicii de livrare de ghiduri tv pentru mediul business, astfel incat ghidul EPG de pe tv va fi in continuare oferit companiilor de cablu.


Serviciul Port.ro a operat pe piata din Romania de mai bine de 20 ani, s-ar parea insa ca valorile de trafic s-au dovedit a fi nerentabile din punct de vedere pentru compania care a inchis si site-urile similare din Cehia, Slovacia, Serbia si Croatia.




Pana una alta, daca totusi va intereseaza ghidurile tv ale canelelor de televiziune favorite, iar furnizorul dumneavoastra de cablu nu are implementata functia EPG, un ghid tv actualizat, si cu o lista de canale ceva mai generoasa decat pe defunctul port.ro, gasiti si in sectiunea de PROGRAM TV, de pe portalul cinemagia.ro.