Daca in noul an ti-ai propus sa fii in forma si sa ai o alimentatie sanatoasa, AloShop te incurajeaza cu SUPER avantaje! Ai transport gratuit, 100 lei reducere sau un cadou pentru produse de top care te vor ajuta sa iti atingi scopul!

Vei putea sa iti intaresti sistemul imunitar, vei deveni mult mai activ si te vei simti mult mai bine cu ajutorul blenderului Nutrition Mixer. El are un motor puternic de 700 de Wati care, impreuna cu sistemul de lame ce pot atinge 18000 de rotatii pe minut, creeaza un efect de ciclon si elibereaza toti nutrientii si vitaminele din celulele alimentelor, pentru portia ta zilnica de sanatate.  Vei putea sa iti intaresti sistemul imunitar, vei deveni mult mai activ si te vei simti mult mai bine! In ianuarie, primesti cadou de incurajare un set de corzi elastice pentru antrenament!



Daca mesele de sarbatori si-au pus amprenta asupra siluetei tale, nu-ti face procese de constiinta! Aparatele de fitness propuse de Aloshop au acum oferte atractive!

Opteaza pentru Total Crunch, aparatul care lucreaza toate grupele musculare rapid si eficient, si ai reducere 100 lei!


Fitmaxx5 iti solicita doar 5 minute pe zi pentru a fi in forma, iar Swing Maxx iti va antrena muschii bratelor cu ajutorul benzilor elastice, muschii abdomenului datorita scaunului rotativ si iti va lucra in acelasi timp si muschii spatelui si ai umerilor.  In luna ianuarie, oricare dintre aceste doua produse, sunt aduse de catre AloShop GRATUIT la tine acasa!