În ultimii ani, oamenii ințeleg tot mai mult rolul și importanța detoxifierii organismului. Fie că e vorba de o cură efectuată după sărbători sau după vacanță, când consumăm alimente mai multe și poate mai consistente, fie că e vorba de o detoxifiere generală, aceasta este benefică oricând.

Alimentația de astăzi este, din nefericire, un furnizor de toxine. La fel, aerul poluat, apa, alcoolul și tutunul, medicamentele și chiar și unele produse cosmetice. Mai mult, propriul nostru organism produce toxine, în cadrul proceselor metabolice obișnuite. Acestea sunt eliminate de către organismul nostru, însă uneori este nevoie să ajutăm acest proces. Prin urmare, a neglija acest aspect al sanătății noastre reprezintă o mare greșeală, de care ne putem da seama mai târziu, atunci cand începem să avem probleme mai grave: afecțiuni ale ficatului, ale colonului, obezitate, probleme cardiovasculare, afecțiuni respiratorii și multe altele.

Există mai multe metode prin care ne putem detoxifica organismul. Pe langă o alimentație sănătoasă, care să includă multe fructe și legume proaspete, ne pot ajuta suplimentele alimentare naturale. Unele dintre cele mai eficiente sunt produsele apicole, mai exact păstura de albine și păstura de albine în miere pe care vi le oferă ApiLand.

Păstura, numită și pâinea albinelor, este un aliment cu totul special, un adevărat superaliment. Ea este un polen modificat biochimic de către albine, chiar în interiorul stupului. În cadrul proceselor naturale care au loc în stup, ia naștere un produs cu adevarat miraculos, bogat în vitamine, minerale și oligoelemente, aminoacizi, enzime și factori antibiotici, alături de multe alte substanțe esențiale pentru organism.

Păstura de albine este un detoxifiant extrem de eficient, realizând o detoxifiere profundă, de durată. De aceea, consumul regulat de păstură sau o cură de păstură ne vor ajuta foarte mult în a ne păstra sănătatea, mai ales că acest produs al stupului are un gust delicios, dulce-acrișor.

"Folosesc produse apicole pentru detoxifiere și mă simt excelent" - Adriana H., 52 ani, Lovrin, județul Timiș

Pentru cei care preferă un gust mai dulce, există și varianta dizolvării păsturii în miere crudă – în acest fel, acțiunea păsturii va fi potențată de proprietățile mierii.

Pe langă efectele sale detoxifiante, păstura de albine ApiLand îmbunătățește sistemul imunitar, tonifică puternic sistemul endocrin, tonifică și regenerează ficatul, are un foarte bogat conținut de antioxidanți, protejând împotriva stresului oxidativ, păstrează echilibrul între hormonii androgeni și estrogeni din organism, protejează ADN-ul și regenerează celulele.

Pe scurt, putem spune că păstura conține toate componentele esențiale vieții. Este un produs unic ce nu poate fi sintetizat în laborator, fără de care albinele nu pot supraviețui și ale cărui efecte benefice pentru noi sunt greu de egalat de orice alt produs al naturii.

Începe acum o cură de detoxifiere naturală cu păstura de albine ApiLand!

“Consumul în exces de produse procesate, care conţin toxine peste limită, nu numai că atrage după sine kilograme în plus şi discomfort fizic şi psihic, dar ne dă o stare generală de lipsă de energie şi vitalitate. Imediat după sărbători este momentul să acţionăm şi să trecem la o dietă naturală, care să ne ajute să eliminăm toxinele din organism. De ani de zile, mulţi oameni au început să consume păstura, care este unul dintre cei mai buni detoxifianţi la ora actuală. Se recomandă cel puţin o linguriţă de păstură pe zi persoanelor care au colesterorul din sânge ridicat, care au afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, precum şi persoanelor care au probleme circulatorii”, declară Ovidiu Bodea, directorul ApiLand.