PRO TV se pregateste sa lanseze un nou sezon al emisiunii Vocea Romaniei, versiunea cu copii. Despre Vocea Romaniei Junior stim ca Pro TV a lucrat inca de vara trecuta, acum emisiunea urmand sa fie si difuzata.

Astfel, din 26 februarie, în fiecare duminică, de la 20:30, vocile noii generații dau tonul unei super competiții în primul sezon Vocea României Junior”.

Antrenorii acestei versiuni cu copii vor fi Andra, Inna si Marius Moga ce vor avea sarcina de a ii alege pe cei mai buni dintre concurenti.

Andra este bucuroasă că are ocazia să lucreze cu copii minunați și a spus: ”E o aventură superbă să fiu antrenor la Vocea României Junior. Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect care are toate ingredientele pentru a te ține captiv în fața televizorului: este amuzant, surprinzător, emoționant. Sunt sigură că cei care vor urmări emisiunea vor simți fiori ca și cum ar fi ei înșiși în culise, ținându-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa Andra să fie susținută! Cei mici au nevoie de încurajări.”.

Marius Moga este nerăbdător să le prezinte tuturor românilor vocile care l-au impresionat în primul sezon Vocea României Junior și a spus: ”La Vocea României Junior m-am simțit foarte bine, pentru că am realizat că avem o țară plină de copii talentați! Juniori cu voci mari, dezinvolți, pasionați de muzică și pregătiți pentru a fi următorii artiști mari ai României.”.

Pentru INNA, Vocea României Junior reprezintă primul său proiect în televiziune și, extrem de fericită că este unul dintre antrenorii show-ului, a declarat: ”Sunt încântată să fiu antrenor la Vocea României Junior, este un show extraordinar, cu copii minunați și voci excepționale. Sper să vă placă echipa INNA, sunt copii talentați, artiști în devenire, pe care sper să îi susțineți și să îi urmăriți. Abia aștept să vă bucurați de primul sezon Vocea României Junior, la Pro TV, de muzică live, voci incredibile și copii senzaționali!”.



Show-ul va fi prezentat de Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor, ceea ce promite un show inedit pentru telespectatori.