Dupa 2 saptamani de concurenta directa cu emisiunea culinara de la Antena 1, MasterChef isi schimba incepand de azi programul de difuzare.

Astfel, show-ul prezentat de Razvan Fodor si jurizat de Razvan Exarhu, Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu ramane cu o singura zi de difuzare incepand din aceasta saptamana. Editia de azi a emisiuni va incepe la 22.15, in timp ce editia de saptamana viitoare, adica 7 martie, urmeaza sa fie difuzata de la ora 23:45, cel mai probabil din cauza meciului din UEFA Champions League difuzat de PRO TV. 

Schimbarea nu este deloc surprinzatoare avand in vedere ca emisiunea a obtinut rezultate slabe in audienta, pozitionand postul PRO TV pe locul trei, principalul concurent, emisiunea Chefi la cutite de la Antena 1 obtinand cifre de audienta mult mai bune.

Astazi de la ora 20:30 PRO TV are programata difuzarea filmului Curierul, cu Jason Statham in rol principal, urmand ca imediat dupa sa inceapa si Masterchef.

Modificarile in grila de programe PRO TV vor continua, din 6 martie, adica luni, canalul urmeaza sa difuzeze de la ora 20:30 emisiunea "Uite cine danseaza" (Dancing with the stars), show prezentat de Cabral si Mihaela Radulescu.