De ce ti-e scris in stele nu ai cum sa scapi, iar pentru actorii Romica Tociu si Cornel Palade se pare ca destinul e legat pe viata de Bingo.

La sfarsitul anului trecut cei de la Antena 1 relansau emisiunea de tip bingo cu o noua echipa de prezentatori, un nou format si alt nume. Uniplay Show a fost relansat cu Horia Brenciu si Diana Munteanu si a parut a fi o emisiune similara cu "Jocuri de celebritate", in care doua echipe de vedete concureaza in diverse probe amuzante. Diferenta este ca in emisiunea Uniplay avem si un joc de bingo, unde se dau si premii consistente in bani.

Pe parcursul saptamanilor de difuzare audientele postului Antena 1 au fost din ce in ce mai slabe, culminand cu intentia postului de a scota emisiunea din grila si cu mutarea acesteia din prime time la o ora mai tarzie.



Din 12 februarie insa, Horia Brenciu urmeaza sa fie inlocuit de eternii prezentori ai emisiunilor de bingo, Romica Tociu si Cornel Palade. Mai mult decat atat, emisiunea urmeaza sa se intoarca pe tronsonul traditional, adica duminica dupa amiaza, Uniplay Show fiind programate spre difuzare intre orele 17-19.

„Revenim în forţă şi nu oricum, ci cu o partidă specială „Uniplay Show”. Le pregătim telespectatorilor care îşi vor cumpăra bilete şi ne vor fi alături în fiecare duminică după-amiază, un spectacol de excepţie cu premii pe măsură, invitaţi unul şi unul, jocuri şi muzică bună!”, a declarat Cornel Palade.
„Îi aşteptăm pe toţi jucătorii noştri, că tot e la modă acum sintagma asta, <>, să ne urmărească, să cumpere cartoane şi să fie cu ochii pe telefoane, pentru că da, de acum, norocul ţi-l faci singur, duminică după-amiaza, la „Uniplay Show”, a povestit Romică Ţociu.

Este al doilea proiect ratat al lui Horia Brenciu de la revenirea la postul Antena 1. Acesta a incercat in paralel cu pozitia de jurat in showul X Factor sa prezinte si emisiunea de dans Dansez printre stele, un alt esec al postului abandonat dupa doar un sezon.

Dupa plecarea de la Uniplay Show, Horia Brenciu ar urma sa se dedice altor proiecte profesionale, printre care productia unui spectacol nou si un nou material discografic.