Cel de-al doilea sezon al serialului AMC, ”Into the Badlands”, va avea debutul luni, 20 martie de la ora 4:00, în premieră simultană cu SUA și în reluare în aceeași zi de la ora 22:00.

Al doilea sezon îi găsește pe Sunny și MK separați, ambii captivi în locuri mai puțin obișnuite.  În timp ce M.K. încearcă să își controleze puterile, Sunny este determinat să lupte pentru a ajunge înapoi în Badlands pentru a-și regăsi familia, ori va muri încercând. În drumul lor, Clipper și Colt sunt asistați de noi aliați misterioși ale căror motive nu sunt dintre cele mai curate. Între timp, The Widow continuă să-și consolideze puterea printre ceilalți Baroni, dar o amenințare malefică și misterioasă se pregătește să se răzbune pe ei toți. Alinanțele sunt doborâte, prieteniile sunt trădate, iar până la sfârșitul sezonului, viețile lui Sunny și M.K. vor fi cu totul schimbate, având consecințe devastatoare.



Serialul reușește să îmbine realitatea cu efectele grafice într-un mod inedit, câștigându-și astfel faima ca fiind unul dintre cele mai bune seriale de gen.

”Into the Badlands” a fost creat de Alfred Gough și Miles Millar în calitate de showrunneri / producători executivi / scenariști și de către Stacey Sher și Michael Shamberg, producători executivi nominalizați la premiul Oscar. Regia îi aparține lui David Dobkin, iar regia luptelor lui Stephen Fung și Daniel Wu.