Emisiunea de tip karaoke "O-la-la", difuzată în 2008 de PRO TV, ce a fost prezentată de Andra, revine pe micile ecrane. Postul Antena 1 a anunțat că, în curând, în grila sa de programe se va regăsi „Za Za Sing”, emisiunea realizată după același format internațional „Singing Bee”.

De-a lungul mai multor probe, concurenții vor cânta și se vor întrece în versuri, acompaniați de orchestra din platou, astfel că la finalul fiecărei ediții va exista un singur câștigător. Fie că trebuie să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, fie că trebuie să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese, concurenții vor avea parte de provocări. Nu vor lipsi nici invitații surpriză, pentru că în fiecare ediție vedete vor veni în platoul emisiunii pentru a face echipă cu ei la diverse probe.

Show-ul va fi produs de Mona Segall, cea care s-a ocupat în urmă cu nouă ani și de emisiunea de la Pro TV. Momentan nu au fost făcute publice informații despre cine este prezentatorul emisiunii.