Apple a anuntat lansarea pe piata a noii aplicatii Clips, un nou mod extrem de usor de a creea clipuri video pe iPhone si iPad.

Aplicatia vine cu un design unic ce combina videoclipuri, poze si muzica ce pot fi puse impreuna pentru a creea videoclipuri ce pot fi partajate prin intermediul aplicatiei de mesagerie sau pe retele de socializare precum Facebook, Instagram s.a.m.d.

In acelasi timp Apple prezinta si Live Titles, o functie ce permite creearea de texte si titluri animate  folosind doar comenzi vocale. Aplicatia va include si efecte amuzante precum Comic Book, bule de dialog, forme sau postere pe tot ecranul, menite sa scoata in evidenta personalitatea utilizatorilor.



„Aplicatia Clips le permite utilizatorilor de iPhone si iPad posibilitatea de a se exprima prin intermediul clipurilor video fiind usor de folosit. Efectele, filtrele si noile titluri animate pe care le-am creat pentru aplicatia Clips le vor permite tuturor sa creeze clipuri atractive, pe care le pot partaja foarte usor cu doar cateva apasari.”, declara Susan Prescott, vicepresedinte Apps Product Marketing.

Citeste mai departe pe itmaniatv.com