Actorul britanic Jim Broadbent, confirmat încă din septembrie, anul trecut, pentru un nou rol în serial, a oferit câteva informații despre acțiunea din sezonul 7 al serialului Game of Thrones.

“Interpretez rolul unui profesor bătrân”, a spus acesta, ezitând să dezvăluie prea mult. ”Am jucat în cinci episoade. Am avut câte o scenă majoră în fiecare episod.”

Producătorii HBO doresc să menţină secretele în privinţa celui de-al 7-lea sezon, până la difuzarea acestuia, motiv pentru care mai multe informații nu prea vom vedea scăpate pe piață. De altfel declarațiile actorului nu au fost confirmate de cei de la HBO.

Declarațiile actorului vin în sprijinul teoriei preferate a fanilor, că Broadbent va juca rolul lui Maester Marwyn, un personaj asociat cu Samwell Tarly (jucat de John Bradley-West) şi chiar cu Daenerys (interpretat de Emilia Clarke).

Serialul ‘Game of Thrones’ este programat să revină în vară, deşi încă nu s-a stabilit o dată exactă. În mod normal, serialul ar trebui să înceapă în aprilie, însă filmările au fost amânate până în iarna anului trecut pentru că acţiunea episoadelor a ajuns în „iarnă”. Actorul Liam Cunningham (care îl joacă pe Ser Davos), a declarat că episoadele vor începe în iulie, însă și-a retras apoi cuvintele spunând că nu știe de fapt nimic.

Până una alta, cei de la HBO au publicat un prim poster al sezonului 7 din Game of Thrones.