Sezonul 3 din show-ul iUmor a debutat aseara la Antena 1 cu Mihai Bendeac, Delia si Cheloo in post de jurati.

Daca cei trei s-au acomodat destul de bine in rol, s-ar parea ca si Serban Copot alaturi de Vlad Grigorescu s-au obsinuit cu aceasta functie.

Prima editie din sezonul trei a debutat cu personaje care s-au tot vazut pe ecranele posturilor din trustul Intact.

Floricica Dansatoarea, cea devenita celebra la Antena 3 dupa protestele de sustinere ale guvernului Grindeanu din fata Palatului Cotroceni, cand a tipa de numai putea, a ajuns si la iUmor.



Coco Marinescu, personaj prezent din primul sezon, l-a adus cu el pe Micutu, colegul de emisiune al lui Bendeac in productia Baieti de oras.

Apoi o domnisoara a urcat pe scena sa ii faca declaratii de dragoste lui Bendeac, pentru ca mai apoi sa spuna ca are un iubit. De aici a iesit o presupusa despartire intre cei doi care doreau sa se sarute cu Bendeac, respectiv Delia.



Ce nu le-a iesit celor de la iUmor este faptul ca presupusul iubit, seamana izbitor de mult cu un membru al trupei de dans Furnica, care a deschis prima editie a sezonului.


Am mai avut parte si de un concurent din sezonul doi, care de la formule matematice a trecut la bancuri porno.


Ca element de noutate, am avut un melc deghizat care s-a pierdut cu firea, o trupa de japonezi cu banane... in fund si o campioana la spart obiecte cu tatele sale, venita tocmai de peste ocean.