AXN Romania anunta ca va difuza din nou intreaga serie de filme "Piratii din Caraibe", in luna aprilie, cu putin timp inainte de lansarea in cinematografe a celei de-a cincea parti.

Astfel, piratul Jack Sparrow revine pe TV, în luna aprilie, la AXN, amintindu-ne de ce ne place atât de mult celebra serie de filme cu pirați. „Căpitanul Jack Sparrow este rolul meu preferat. De fiecare dată când intru în pielea lui, aflu lucruri noi despre acest personaj”, spune Johnny Depp.

În așteptarea celui de-al cincilea titlu din seria fantastică, telespectatorii au posibilitatea sa urmărească aventurile faimosului căpitan în luna aprilie, pe AXN. Cele patru filme vor fi difuzate pe rând, dar şi în maraton, după cum urmează:

Blestemul Perlei Negre – 1 aprilie, ora 21.00,
Cufărul Omului Mort – 2 aprilie, 21.00
La capătul lumii – 8 aprilie, 21.00
Pe ape și mai tulburi – 9 aprilie, 21.00

În două weekenduri, AXN va difuza toată seria, în maraton:

16 aprilie: de la ora 9.00 dimineața la 21.00
30 aprilie: de la 14.00 până la 2.00 noaptea.



In prima parte, Blestemul Perlei Negre, fermecătorul și nesupusul Căpitan Jack Sparrow duce o viață idilică de pirat, doar până când un vechi inamic, Căpitanul Barbossa, îi fură corabia, Perla Neagră, atacând orașul Port Royal și răpind-o pe fiica guvernatorului. Prietenul din copilărie al frumoasei Elizabeth își unește eforturile cu Jack Sparrow pentru a salva fata și corabia.

Tâlhar fermecător, Căpitanul Jack Sparrow revine să își plătească datoriile în „Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort”, după ce și-a vândut sufletul legendarului Davy Jones. Frumoasa Elizabeth Swann, fiica guvernatorului, și Will Turner, prietenul ei din copilărie, se învârt de data aceasta într-un vârtej de aventuri, din cauza eforturilor lui Jack de a supraviețui.

În „Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort”, Jack este prins într-o mare de nisip în Lumea de Dincolo. O alianță puțin instabilă, formată din fiica guvernatorului, prietenul ei și Căpitanul Barbossa, pornește în căutarea lui. Căpitanul Jack încearcă, pentru ultima dată, să unească cei nouă Lorzi ai Piraților, pentru a păstra stilul de viață binecunoscut al piraților.

În partea a patra a seriei, Jack Sparrow și Căpitanul Barbossa pornesc în căutarea legendarei Fântâni a Tinereții, dar află că nu sunt singurii în cautarea acesteia. Când Căpitanul Jack o reîntâlnește pe Angelica, o femeie din trecutul său, habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau dacă ea doar îl folosește pentru a găsi legendara Fântână a Tinereții.