Cea de-a cincea editie a East European Comic Con va avea loc anul acesta intre 5 si 7 mai la Romexpo.

Organizatorii au anuntat prezenta in acest an a unor nume de actori cunoscuti pentru rolurile din Urzeala Tronurilor, Vikingii, Jurnalele Vampirilor sau Stargate.

Cel mai recent nume anuntat este cel al actorului Jefferson Hall, cunoscut pentru mai multe roluri in seriale precum Urzeala Tronurilor, Vikingii, Taboo. In afara de seriale, Hall a facut parte din distributiile unor blockbustere de succes precum Sherlock Holmes sau Star Wars: The Force Awakens.

Jefferson Hall completeaza, astfel, lista actorilor de la Hollywood care se vor intalni cu publicul la East European Comic Con, lista care ii cuprinde si pe Ellie Kendrick (Game of Thrones, Misfits), Christopher Judge (Stargate SG-1), Nathaniel Buzolic (The Vampire Diaries, The Originals), Craig Parker (Spartacus, Stapanul Inelelor) si Tom Wlaschiha (Game of Thrones).



East European Comic Con este cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai, iar anul acesta se prefigureaza a fi cea mai extinsa editie, intinzandu-se pe o suprafata de peste 20.000 de metri patrati.

In afara de intalnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con va asteapta o zona intreaga dedicata jocurilor video, precum si concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat, dar si surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista si elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.