4 ianuarie este o data de referinta, marcand iesirea in eter a primei emisiuni  Romantic FM, unul dintre primele posturi de radio private din România!

De 24 de ani postul, ce face parte din familia Intact, ofera ascultătorilor muzică nu zgomot  și stare de bine, pe frecvența unuia dintre cele mai longevive și îndrăgite radiouri românești.

Romantic FM, singurul post premium exclusiv din media, s-a consacrat prin calitatea și originalitatea selecției muzicale, oferind ascultătorilor săi un format unic, pe 101.9 FM in Bucuresti și online pe site-ul postului de radio.

Frecventele postului din tara au fost folosite de Intact Media pentru a lansa Radio ZU, Romantic FM pastrandu-si frecventa din capitala.

La Romantic FM, postul de radio care se diferențiază în fm-ul bucureștean printr-un conținut și un sound inconfundabile, fiecare oră este fredonabilă și aduce cântece pe măsură! Atmosfera de bună dispoziție este menținută prin playlist-ul divers, exclusivist și rafinat prezent sub genericul „Muzica, nu zgomot!”.

Sunt nelipsiți artiști renumiți cu succese de top din toate timpurile! Vă veți putea delecta și cu exclusivități românești, spaniole, franceze ori italiene,