Ieri seara a avut loc finala preselectiei nationale a concursului Eurovision 2018 ce a desemnat reprezentul care va canta pe scena din Lisabona, Portugalia.

In finala au fost inscrise 15 piese, printre cei care s-au inscris fiind Feli, Mihai sau trupa Jukebox si alte cateva nume mai putin cunoscute.

Concurentii au fost alesi dupa mai multe semifinale organizate in toata tara iar pentru finala, votul a apartinut in exclusivitate telespectatorilor.

Rezultatele concursului au fost oarecum surprinzatoare daca tinem cont ca votul le-a apartinut telespectatorilor. Asta si pentru ca multi se asteptau ca Feli sa castige, tinand cont de numarul de fani pe care i-ar fi putut avea.

Cu toate astea piesa Goodbye, a formatiei The Humans a fost declarata castigatoare in urma votului telespectatorilor. Cu putin peste 3200 de voturi aceasta va intra in semifinala din Portugalia a concursului Eurovision.




De remarcat a fost ca anul acesta TVR a ales sa organizeze preselctiile pe mai multe scene iar finala a avut loc in Sala Polivalenta din Bucuresti.