Dupa ce posturile de televiziune Look TV si Look Plus au ajuns in curtea unui nou proprietar, surse din industrie au sugerat ca cele doua canale vor trece prin schimbari importante.

Una din ideile vehiculate a fost legata de transformarea canalului LOOK TV in postul de business Profit.ro.

Daca saptamana trecuta am primit vestea ca cele doua posturi LOOK TV si Look Plus vor transmite meciuri din Champions League si Europa League, saptamana asta CNA a aprobat cererea de acordare a unei licente pentru televiziunea prin satelit Profit.ro.

Profit.ro TV este un proiect dezvoltat de Clever Media Network, detinut de omul de afaceri Adrian Tomsa, un apropiat al lui Zoltan Teszari, care mai detine si posturile Look TV si Look Plus, relateaza Paginademedia.ro.

Potrivit reprezentantilor Clever Media, postul se va lansa probabil in luna mai.

"Profit.ro TV se adreseaza unui target principal format din adultii activi (25 - 55 de ani), din mediul preponderent urban, absolvent de studii superioare, cu venituri mari si foarte mari, consumatori activi in piata, patroni sau manageri in companii cu importanta economica la nivel local sau national " , arata proiectul editorial depus la CNA.

Profit.ro este de asemenea si un site cu profil economic si nu numai. Profit.ro este o publicație lansată de mai mulți jurnaliști cu experiență în presa economică din România, si care funcționeaza ca o platformă de jurnalism online, completată de secțiuni cu instrumente utile pentru publicul interesat de produse financiare, investiții, oportunități de afaceri.

Noua televiziune Profit.ro vine pe o piata unde si-au mai incercat norocul si alte proiecte precum The Money Channel si Money.ro, doua televiziuni care au fost inchise. Pe piata mai exista de asemenea si postul de televiziune Canal 33 care se declara a fi un post de business.