Nu fac parte mai deloc din trendul celor care participa la toate concursurile posibile in speranta unui castig nemaintalnit dar nici nu pot fi ipocrit sa zic ca nu particip ocazional la unele concursuri, poate si de curios.

Vodafone este unul din acei operatori care are periodic concursuri de fidelizare a clientilor si pana acum strategia pare ca a functionat. Nu as putea sa zic ca in loc de concursuri ar putea sa se ocupe de infrastructura, caci datele ANCOM m-ar putea contrazice si mi-ar arata ca fac si asta, poate ca mai mult in unele zone si mai putin in altele.

Revenind la oile noastre, cel mai recent concurs al celor de la Vodafone este pentru a celebra evolutia retelei.... In aplicatia MyVodafone de vreo 3 saptamani apare o poza cu un Audi  pe care il poti castiga prin tragere la sorti, putand acumula mai multe sanse de-alungul timpului. Pentru ca e mai mult decat imposibil sa castigi un Audi, Vodafone te atrage cu niste alte premii secundare: telefoane, console, city break-uri, reduceri la cumparaturi, discount-uri si o multime de bonusuri.

Uitandu-ma peste bonusuri schitez un zambet vazand "3 luni acces gratuit in HBO GO", acea optiune pe care Vodafone s-a gandit sa mi-o elemine din abonament in timpul contractului si confirmand ca as fi indreptatit daca as cere rezilierea lui.

Fiindca nu sunt singurul care s-a jucat cu acea ruleta, stim cu totii ca in fapt premiile oferite in realitate au fost bonusuri precum Music Pass, Video Pass, Net Nelimitat, Bonus Internet, Reduceri la produse.

Daca te bucuri ca ai castigat reduceri la produse Philips, zambetul iti este imediat sters de pe fata cand de fapt realizezi ca poti cumpara produse de pe o anumita pagina si care au un pret de mai bine zici pas. Si nu, nu poti sa cumulezi reduceri castigate pentru acelasi produs.

Si daca premiile astea exista, insa in fapt trebuie sa scoti ceva bani din buzunar, marea majoritate a premiilor castigate sunt de fapt acele bonusuri. Daca te afli printre cei care au castigat un bonus si ai reusit sa activezi mai mult de o optiune te invit sa imi lasi un comentariu in formularul de la finalul articolului.



Poti insa sa imi las acelasi comentariu cu experienta ta daca ai incercat sa activezi o optiune si ai primit un mesaj de eroare de genul: "Ai optiuni in activare si nu poti activa alte oferte" ? Dupa care butonul acela de activare al ofertei castigate dispare.

Si ca sa facem lucrurile si mai amuzante sa punem si cateva comentarii ale utilizatorilor de pe pagina Vodafone Romania de pe Facebook.





Cu alte cuvinte mai usor cu premiile castigate si vedeti-va de treburile voastre zilnice. Concursul merge mai departe si marketingul la fel, indiferent ca e pozitiv sau negativ.