influencer


In grila de canale a operatorilor de cablu de la noi exista un post de televiziune international care celebreaza vedetele asa cum o face si versiunea sa autohtona, Antena Stars.

Postul de televiziune E! organizeaza anual evenimentul People's Choice Awards,o festivitate de premiere desfășurată anual în Statele Unite în cadrul căreia publicul își recompensează producțiile și personalitățile favorite din domeniul cinematografic, audiovizual și muzical. 

Pentru ca avem si o versiunea localizata a postului E! Entertainment, ce va difuza gala anuala pe data de 7 decembrie, au fost inventate niste premii si pentru vedetele din Romania.

Astfel, a fost inventata categoria Romanian Social Media Star 2021 in care Dorian Popa, Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Ceanu Zheng, Cristina Almăşan, Mădălin Şerban, Maria Zvinca şi Marilu Dobrescu au fost nominalizati pentru a fi premiati.

Lista de nume cu nominalizati este atat de impresionanta incat este greu sa nu te intrebi: Cine sunt oamenii astia ?



Se pare ca sunt influenceri, adica un soi de vedete care merita premiate pentru ca au multi urmaritori pe retelele de socializare. Si mai amuzant e ca printre ei sunt unii care chiar cred ca asta e o adevarata realizare si ca daca s-ar duce la un interviu de angajare cu asta in CV i-ar da pe toti pe spate. Este posibil insa sa fi trecut de atatea ori pe langa ei prin mall incat nici nu ai realizat ca ti-ai ratat sansa vietii de la a obtine un autograf de la ei pe care sa il vinzi ulterior pe mii de dolari la Asii Amanetului de pe History.

Vestea si mai tare vine acum, Marilu Dobrescu a fost desemnata Cel mai bun influencer din 2021.

Marilu Dobrescu a fost desemnată, în urma voturilor primite de la fani, cel mai bun influencer din ţara noastră. Va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2021”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

Ca sa nu ramaneti in ceata, si fanii lui Chelutu si ai lui Dorian Popa sa nu planga, Marilu Dobrescu este influencer, creator de conţinut şi fost model internaţional. A prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo. 

Daca nu ati auzit nici pana acum de ea, sa va fie rusine... eu deja nu mai pot sa scot capul din pamant din cauza ignorantei de care dau dovada uneori.