stapanul inelelor

Lansat cu surle si trambite in luna octombrie, postul de televiziune Warner TV nu a reusit sa convinga telespctatorii. Pagina de Facebook a televiziunii este plina de recenzii si comentarii negative care sustin ca postul nu a adus nimic nou, ci doar o schimbare de sigla TNT a devenit Warner TV si cam atat.

Hercule si Xena sunt repetate la nesfarsit alaturi de alte filme vechi, adica exact aceiasi reteta ca TNT.

Postul de televiziune Warner TV anunta ca in luna decembrie va difuza cateva blockbustere.

The Lord of the Rings”, una dintre cele mai premiate și de succes trilogii din toate timpurile, regizate de Peter Jackson, pe baza cărților scrise de J. R. R. Tolkien, va fi difuzată în luna decembrie la Warner TV.

Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom și Viggo Mortensen sunt capetele de afiș ale producțiilor Noua Zeelandă - Statele Unite care, împreună, au generat încasări de aproximativ 3 miliarde de dolari la nivel global.

Acțiunea este plasată în fictivul Pământ de Mijloc, iar filmele îl au în centru pe hobbitul Frodo care moștenește Inelul Unic, instrument al puterii absolute, și, împreună cu opt aliați, încearcă să îl distrugă pentru a se asigura că astfel îl distruge pe creatorul lui, lordul Sauron din Modor.

Din distribuția celor trei filme fac parte Liv Tyler, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Christopher Lee, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Hugo Weaving, Andy Serkis și Sean Bean.

Duminică, 12 decembrie, de la ora 18:00, va putea fi vizionat „The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring/ Stăpânul Inelelor: Frăția Inelului” (2001). „The Lord of the Rings: The Two Towers/ Stăpânul Inelelor: Cele două turnuri” (2002) va fi difuzat pe 19 decembrie, începând cu ora 18:00. „The Lord of the Rings: The Return of the King/ Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui” (2003) este programat pentru 26 decembrie, de la ora 18:00.



ÎN RELUARE:

Frăția Inelului

  • 15 decembrie de la 22:10
  • 18 decembrie de la 12:00

Cele două turnuri

  • 22 decembrie de la 22:10
  • 25 decembrie de la 12:30

Întoarcerea regelui

  • 29 decembrie de la 22:10
  • 1 ianuarie de la 12:30