februarie crime+investigation

În luna februarie, la Crime+Investigation, descoperiți poveștile adevărate care se concentrează asupra celui mai comun tip de omor - când o persoană căsătorită își omoară partenerul - în noi episoade ale seriei „Întâlnire, căsătorie, crimă”, urmăriți-i pe detectivii de poliție în vreme ce pun cap la cap evenimentele petrecute în ultimele 24 de ore ale vieții victimelor în „Orele dinaintea crimei” și asistați la momente tensionate din sala de judecată surprinse de camerele de supraveghere în „Filmat la tribunal”.



Întâlnire, căsătorie, crimă | Episoade noi (13x60’)

Din 6 februarie | Duminica, ora 23:00 

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume - atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul. „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă. 

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.




Orele dinaintea crimei | Sezonul 3 (10x60’)

Din 9 februarie, Miercurea, ora 23:00 

Cheia soluționării chiar și a celor mai dificile cazuri de crimă se află undeva în ultimele 24 de ore ale vieții victimei. Acest serial documentar urmărește detectivii în vreme ce pun cap la cap evenimentele petrecute în acest interval critic. De la soții geloși și urmăritori obsedați până la secrete îngropate și arme fumigene, fiecare episod este un puzzle mortal în care spectatorii urmăresc fiecare pas al căutării zguduitoare.

Filmat la tribunal - Sezonul 4A (10x30’)

Din 18 februarie | Vinerea, ora 23:00

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american, Dan Abrams, include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.