thor iubire si tunete

Thor: Love and Thunder, continuarea așteptată cu nerăbdare a peliculei Thor: Ragnarok din 2017, va apărea în sfârșit în cinematografe. Și, din fericire am fost binecuvântați cu o grămadă de teasere, trailere și spoturi TV care au dezvăluit personajele Jane Foster, interpretat de Natalie Portman, și noul răufăcător al MCU, Gorr, God Butcher (Christian Bale).

Cu toate acestea, dacă nu sunteți cineva care verifică în mod regulat feedul YouTube sau Twitter al Studiourilor Marvel, este posibil ca unele dintre materialele promoționale și interviurile revelatoare să fi trecut pe lângă tine. 

SINOPSIS

“Thor: Iubire și Tunete” de la Marvel Studios îl surprinde pe Zeul Tunetului într-o călătorie neașteptată — în căutarea liniștii sufletești. Dar Thor este nevoit să renunțe la izolare odată cu apariția unui ucigaș galactic cunoscut drept Gorr Călăul Zeilor, care încearcă să extermine divinitățile. Pentru a face față amenințării, Thor apelează la Regele Valkiria, la Korg și la Jane Foster, fosta lui iubită, care - spre mirarea lui Thor - mânuiește în mod inexplicabil ciocanul magic, Mjölnir, sub numele de „Marele Thor”. Împreună, aceștia pornesc într-o aventură cosmică plină de peripeții pentru a descoperi misterul din spatele dorinței de răzbunare a Călăului Zeilor și pentru a-l opri pe acesta la timp. Regizat de Taika Waititi și produs de Kevin Feige și Brad Winderbaum.

Regizat de

Taika Waititi

Produs de

Kevin Feige, Brad Winderbaum

Distribuție

Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Taika Waititi


Filmul Thor: Love and Thunder a făcut valuri joi la Hollywood, unde a avut loc avanpremiera, iar primele reacții nu au întârziat să apară. Bloggerul Eric Italiano a notat „#ThorLoveAndThunder este, așa cum ne așteptam, amuzant dar în același timp uman și sincer. Jocul captivant al lui Christian Bale și Natalie Portman strălucesc cu adevărat în timp ce Waititi oferă o poveste emoționantă. Acesta poate fi filmul meu preferat cu Thor”.