AR4050S-5G

Allied Telesis, furnizor global de soluții de conectivitate și instrumente inteligente de rețea, anunță lansarea AR4050S-5G Mobile Broadband UTM Firewall – o platformă de securitate integrată, ideală pentru afacerile moderne.

AR4050S-5G suportă utilizarea aplicațiilor cu experiență imersivă, conferințe video și alte resurse corporative online. Companiile care se bazează pe conexiuni WAN mobile pot utiliza pe deplin aceste aplicații datorită performanței 5G pe AR4050S-5G. În plus, sloturile duble pentru carduri SIM acceptă conectivitate mobilă rezilientă, cu posibilitatea de a utiliza carduri SIM de la doi operatori diferiți și servicii 4G, dacă este necesar.

5G permite un transfer a datelor mobile la o viteză fără precedent, cu o latență scăzută pentru a crește performanța rețelei, ideală pentru zonele rurale și conectivitate la birou la distanță. AR4050S-5G rezolvă cererea crescută de acces la aplicațiile de afaceri în rețeaua WAN corporativă.

„Adăugarea conectivității 5G la firewall-ul UTM ne permite să combinăm SD-WAN cu backup mobil pentru a oferi o conexiune extrem de fiabilă în toate condițiile”, a spus Rahul Gupta, Chief Technology Officer la Allied Telesis. „Afacerile se pot bucura de implementarea WAN flexibilă, cu bandă largă mobilă 5G de mare viteză, pentru a conecta birourile de la distanță la rețeaua corporativă sau pentru a face copii de rezervă ale conexiunilor de internet prin Ethernet prin cablu.”