iphone 14

De obicei, Apple prezintă noi iPhone-uri în septembrie, ceea ce înseamnă că zvonurile iPhone 14 se înmulțesc, cum sunt cele legate de preturi. 

Ne așteptăm să vedem un afișaj fără notch și o cameră de 48 de megapixeli pe modelele Pro, printre alte modificări. Apple ar putea, de asemenea, să renunțe la iPhone Mini în favoarea unui iPhone 14 Max de 6,7 inci, dacă e de crezut scurgerile și rapoartele.

Toate acestea ar putea veni la o creștere a prețului cu 100 de dolari, conform previziunilor analiștilor care au vorbit cu The Sun. Raportul sugerează că întregul lanț de aprovizionare al Apple înregistrează creșteri de preț. 

Apple nu a făcut nicio modificare de preț între iPhone 12 și iPhone 13, dar cele două generații de iPhone-uri sunt, de asemenea, destul de asemănătoare. Este rezonabil să credem că upgrade-uri mai mari ar putea veni cu prețuri mai mari. Dar Apple poate menține același preț pentru a rămâne competitiv cu dispozitivele Android, cum ar fi Samsung Galaxy S22 și linia Google Pixel 6.

Nu a existat încă nicio stire oficială despre prețul iPhone 14, iar Apple nu oferă niciodată informații publice despre produsele sale viitoare înainte de a le anunța. 

Se pare că Apple încă ia în considerare creșterea prețurilor, în special peste tot în afara SUA . Dacă se va întâmpla, prețurile gamei Apple din 2022 ar putea arăta astfel:

Este important să spunem că iPhone 14 Pro Max în mod specific ar putea obține o creștere mai mare a prețului dacă se zvonește o revizie masivă a camerei. Pentru restul modelelor, nu ne așteptăm la o creștere colosală a prețurilor și, din nou, dacă vedem o astfel de creștere a prețurilor, totuși, probabil că ar afecta cel mai mult modelele Pro.