summer well 2022

La doar 30 de minute distanţă de Bucureşti, peste 30 de artişti vor urca pe 4 scene amplasate pe Domeniul Ştirbey la Summer Well 2022. Timp de 3 zile vor fi celebrate arta, muzica, fashion-ul şi cultura, într-un mod unic şi de neratat.

Organizatorii evenimentului au pregătit un material detaliat despre tot ceea ce trebuie să știe participanții la evenimentul din acest an.

Accesul în festival se va face din str. Oltului, în următoarele intervale orare: 14:00-22:00 (vineri) şi 12:00-22:00 (sâmbătă şi duminică). Porţile festivalului se vor închide în fiecare seară la ora 04:00. Participanții sunt aşteptați cât mai devreme pentru a evita aglomeraţia.

Un alt aspect important este cel legat de acreditări. Programul pentru acreditări va fi în fiecare zi între 08:00 - 20:00. După ora 20:00, nu se mai pot face acreditări (presă, parteneri, guestlist).

Noutăţi la buzunar

Disponibilă atât pe App Store,  cât şi Google Play, aplicaţia Summer Well conţine toate informaţiile necesare pe parcursul festivalului: program pe zile, harta, listă food & drinks, opţiuni de entertainment şi chiar biletele de acces achiziţionate de pe summerwell.ro. Sfatul nostru este să îţi activezi opţiunea de „push notification”, pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi din timpul festivalului.

Patru moduri diferite în care poţi ajunge la festival

Domeniul Ştirbey este o zonă destul de accesibilă, unde se poate ajunge prin următoarele modalităţi: autobuz, tren, bicicletă, maşină.

1. Autobuz

Biletele se pot achiziţiona direct de pe summerwell.ro şi de la intrarea în autobuz, costul unei călătorii fiind de 20 lei, adică 40 lei o călătorie dus-întors. Plecarea se va realiza din Bucureşti, staţia Clăbucet (zona Piaţa Chibrit). Primul transport către Domeniul Ştirbey va pleca la orele: 13:30 (vineri) şi 12:00 (sâmbătă şi duminică).

Autobuzele vor circula la intervale cuprinse între 10 şi 20 de minute, asigurând un flux continuu.

Pentru echipele de vânzări bilete, programul va fi următorul:

Vineri

Începere program - 12:30 - plecarea primului autobuz de la Piaţa Chibrit - ora 13:30.

Încheiere program - 05:00 - plecarea ultimului autobuz de la Buftea - 05:00.

Sâmbătă

Începere program - 11:30 - plecarea primului autobuz de la Piaţa Chibrit - ora 12:00

Încheiere program - 05:00 - plecarea ultimului autobuz de la Buftea - 05:00

Duminică

Începere program - 11:30 - plecarea primului autobuz de la Piaţa Chibrit - ora 12:00

Încheiere program - 05:00 - plecarea ultimului autobuz de la Buftea - 05:00

Punctele de îmbarcare/vânzare bilete vor fi:

Bucureşti, Staţia Clăbucet (intersecţia blvd. Ion Mihalache cu Calea Griviţei)

Buftea - lângă staţia de îmbarcare din proximitatea festivalului, amenajată special pentru a fi uşor vizibilă participanţilor.

2. Tren

O altă modalitate de transport pe care o încurajăm pentru a veni spre festival este trenul. Plecând din Gara de Nord, poţi opta pentru un bilet pe ruta Bucureşti - Buftea. Mai departe, la gara din Buftea vei putea merge cu trotinete Splash sau poţi merge 20 de minute pe jos.

Nu există trenuri de întoarcere din Buftea către Bucureşti după terminarea concertelor.

Pentru bilete şi programul călătoriilor, vizitează site-ul mersultrenurilor.infofer.ro

3. Bicicletă

Totodată încurajăm sportul şi mişcarea, iar dacă şi tu te numeri printre cei curajoşi când vine vorba de transport şi optezi pentru bicicletă, va exista o parcare dedicată acestora la intrarea în festival.

4. Maşina personală

Nu există parcare dedicată pentru public şi este recomandat să lăsaţi maşinile acasă pentru a evita aglomeraţia. Verificaţi rutele alternative: Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Puncte de prim ajutor

Acestea vor fi disponibile în diferite puncte ale festivalului, fiind marcate pe harta ce se regăseşte în aplicaţia mobilă Summer Well. Mai mult, deşi e o perioadă în care ne bucurăm de contextele sociale, încurajăm participanţii să aibă la îndemână dezinfectant şi măşti asortate cu ţinutele de festival.

Good to know despre bilete

1. Asigură-te că biletul este valid

Dacă ai cerut ca biletul să îţi fie schimbat în trecut şi acesta a fost achiziţionat de pe summerwell.ro sau easytickets.ro, asigură-te că vei prezenta varianta actualizată a acestuia. Poţi verifica acest lucru pe summerwell.ro, la secţiunea account.

Biletele din 2020 şi 2021 nu sunt valabile la intrare dacă acestea nu au fost schimbate şi confirmate de către echipa Summer Well.

Biletul poate fi prezentat în format electronic sau fizic. Important este ca fiecare participant să aibă asupra lui biletul (de ex. nu pe telefonul însoţitorilor).

Brăţara e cheia de intrare

Cu o săptămână înainte de festival, orice participant îşi poate ridica brăţara de festival din Orange Shop Victoriei şi din Băneasa Shopping City. Pentru a facilita procesul e indicat să consulţi înainte programul şi să ai biletul descărcat pe telefon.

Programul pe zile



Unde mergi şi ce faci?

Programul este împărţit pe zile şi scene. Lista completă poate fi regăsită în aplicaţia mobilă Summer Well, secţiunea line-up, respectiv hartă, pentru o orientare completă în timp şi spaţiu.

Un top-up făcut înseamnă 15 minute în plus de distracţie

La intrarea în festival, fiecare participant va primi un cod PIN. Cu acest cod poţi realiza top-up-ul online al brăţării de festival. Înregistrează-te pe summerwell.ro/topup şi adaugă suma de bani dorită pe brăţară.

Banii pot fi retraşi online înapoi în contul bancar din care s-a realizat tranzacţia până la data de  20 august. Suma minimă care poate fi retrasă înapoi online este de 30 lei. Sumele mai mici de acest prag pot fi ridicate doar din cadrul festivalului.

Comisionul bancar aferent refund-ului online către conturile bancare din alte ţări (nu din România) va fi suportat de participant, conform regulamentului festivalului.

Reguli făcute să nu fie încălcate

Lucrurile memorabile se construiesc mereu împreună. Şi noi suntem foarte nerăbdători să te cunoaştem şi să ne distrăm pe ritmurile artiştilor noştri preferaţi, dar hai să-ţi spunem cu ce ne poţi ajuta tu ca acest eveniment să fie unul de neuitat.   

- Citeşte secţiunea de FAQs: https://summerwell.ro/faqs

-  Descoperă ultimele noutăţi live pe serverul dedicat de discord: https://discord.gg/cGAbeZA2

- IMPORTANT! Participanţii minori trebuie să poarte asupra lor o copie a certificatului de naştere sau orice alt act de identitate. Minorii peste 12 ani trebuie să aibă şi declaraţia de angajament semnată şi completată de părintele sau tutorele legal al minorului.

- Anul acesta s-a renunţat la opţiunea de camping.

- Brăţările de festival nu pot fi date jos pe tot parcursul evenimentului, în momentul în care acest lucru se întâmplă, accesul la festival este restricţionat.

- Must-haves: act de identitate, declaraţie de angajament (pentru minorii peste 12 ani), bilet valabil.

- Toţi participanţii sunt supuşi unei percheziţii la intrare, fără excepţii permise. Refuzul controlului corporal atrage interzicerea accesului la festival pentru participant.

- Nu în ultimul rând, te invităm să consulţi lista obiectelor care nu pot fi aduse în cadrul festivalului. Credem cu tărie că Summer Well este un eveniment care încurajează distracţia în mod responsabil, astfel consumul substanţelor psihotrope / stupefiante (droguri) este complet interzisă.

Pentru a consulta regulamentul în detaliu, inclusiv listele cu obiecte care pot / nu pot fi aduse în cadrul festivalului, vizitează link-ul următor: https://summerwell.ro/p/regulament