Poti smulge un zambet cu cateva cuvintele dragute si haioase intr-un SMS. Este moda telefoanelor mobile asa ca hai sa profitam de asta!

-10% te vreau, 20% ma gandesc la tine, 30% imi amintesc de tine, 40% te respect, 50% imi lipsesti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% ma innebunesti, 90% te ador, 100% fac misto de tine !

-Vreau sa stii ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari jos de pe o fereastra ... ma uit jos si atunci... rad din nou.

-Am vazut astazi ceva in vitrina unui magazin... era frumos, sexy, adorabil, … am vrut sa ti-l cumpar, pana cand am realizat ca era reflexia mea.

-De ce femeile sunt ca si calculatoarele: nimeni nu le intelege intr-adevar; toate greselile tale sunt salvate memorie; toti banii tai se duc pe accesorii pt ele.

-De ce barbatii sunt ca si calculatoarele: sunt fara ajutor cand sunt aprinsi; au multe idei, dar nu stiu ce sa faca cu ele; imediat ce iti alegi unul, un model mai bun apare pe piata.

-Am incredere in tine pt ca esti prietena mea, dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui in fata? De ce spui tuturor... cat de draguta sunt? De ce?!

-Sexul e ca ninsoarea:niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga
Sex is evil, sex is a sin, sins are forgiven so let's begin!

- I think it is time I tell you what people are saying behind your back...! Nice Ass.

-Ce se intampla cu telefonul tau? De fiecare data cand te sun operatorul imi zice "abonatul apelat este o maimutza, va rugam apelati la zoo!"