Radu Mazare (39 de ani), edilul de la malul marii, traieste de putin timp o poveste de dragoste alaturi de o tanara care face furori pe podium, la numai 20 de ani.



Ea a reusit sa intre si in gratiile lui Raducu, fiul lui Mazare, care o considera partenera ideala de distractie.



Echipamentele celor doi indragostiti Povestile de amor pe care le-a trait Radu Mazare, vesnicul indragostit de la malul marii, au fost de-a lungul timpului invaluite in mister. Primarului constantean i-au fost atribuite relatii cu diverse vedete, precum Cosmina Pasarin si Anna Lesko, despre care insa edilul nu a dorit sa dea amanunte.



Cuplul nu se sfieste sa se sarute pe plaja Un barbat modern si unul dintre cei mai ravniti burlaci ai lumii mondene, Radu Mazare s-a incapatanat sa ramana celibatar, cu toate ca este tatal unui baietel in varsta de 10 ani, Raducu.



Primarul Constantei este mare amator de sporturi De putin timp, inima primarului bate pentru o tanara domnisoara de 20 de ani, dar diferenta considerabila de varsta nu pare a fi o problema pentru noul cuplu. Iubita controversatului om politic l-a cucerit pe acesta cu fizicul ei, extrem de atragator: "Imi plac femeile frumoase, vesele si cu picioare lungi", a declarat Radu Mazare la "Povestiri adevarate" (Acasa TV). Relatia celor doi are mari sanse de reusita, avand in vedere ca fiul primarului o place foarte tare pe noua iubita, impreuna cu care se distreaza pe ambarcatiunile tatalui sau. Primarul nu o neglijeaza nici pe mama lui Raducu, pe care adesea o invita sa petreaca pe iaht, chiar in prezenta actualei iubite.






» vezi articolul original




sursa: