Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Nea Nelu se duce... la bulau..... da siguuurr...

'A dat cu subsemnatul' timp de doua ore la procuratura Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a aflat ieri oficial de la procu...

'A dat cu subsemnatul' timp de doua ore la procuraturaFostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a aflat ieri oficial de la procurori ca este invinuit de moartea a patru persoane, in timpul mineriadei din 13-15 iunie 1990.


Vadit indignat ca a dat cu subsemnatul timp de peste doua ore in fata procurorilor, senatorul PSD a spus ca toate probele sunt niste reclamatii, dar ca isi va pregati apararea. 'Procurorii au niste reclamatii, asta e una, ce reclama unul si altul, tot felul de asociatii, si alta e ceea ce procuratura retine ca fapte probabile', a spus Iliescu. Liderul senatorilor PSD a semnat totusi procesul-verbal prin care a luat la cunostinta ca este acuzat de moartea a patru persoane, in timpul mineriadei din iunie 1990, cu toate ca le considera simple reclamatii.
Articol de: Nistor Radu
Cand or zbura porcii si gainile vor face oua de aur, da nu oaule lui Nastase, poate atunci vom vedea vre-un demnitar roman condamnat pentru toate ilegalitatile facute in tara asta. Propunem sa ne mutam toti in State.... la Andrei....:))).

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS