Nu sunt fumator si mai ales sunt mandru ca nu am tras nici macar un fum de tigara. Din pacate am multi prieteni care fumeaza. De ce fumeaza... au greutati in viata.... doamne fereste... nu fumeaza pentru ca daca nu o fac nu sunt la moda ... fumeaza pentru ca e un drog de care numai scapa.
Cica am intrat in UE si nu mai ai voie sa fumezi in locuri publice. Am intrat doar formal pentru ca de fapt nimeni nu prea poate face ceva impotriva celor care nu respecta regulile. In cafenele cik ar trebui sa fie spatii separate pentru fumatori ... in schimb am ramas masca... in urma cu ceva timp cand am vazut scris mare... intr-un coltisor cu 4 mese... LOC PENTRU NEFUMATORI ! Si m-a mai enervat la culmea cum se respecta legea intr-un mare centru comerical , TOM ii zice, e in Constanta, si la intrare in Hypermarket sunt amenajate niste mese unde pot sta cilentii care cumpara niste produse fast food de la restaurantele de acolo. Ce m-a frapat, ca desi scrie FUMATUL INTERZIS, existau mai mult de 10 persoane care le durea in paispe de ce scrie acolo.
Daca vrei sa fi student la UNIVERSITATEA OVIDIUS si esti nefumator iti recomand cu cea mai mare placere sa eviti "Cafeneaua din incinta campusului.. adica de la parter" ! De ce? pentru ca daca intri acolo ai toate sansele sa ai nevoie de o masca de gaze pentru ca fumul se taie cu cutitul.
Daca ai un coleg de birou care e mai in varsta decat tine care fumeaza 2 pachete de tigari pe zi ... iti recomand sa renunti la rusine sa ii spui politicos sefului tau ca nu mai rezisti. Nu te lasa distrus de tigara chiar daca esti nefumator... faptul ca inhalezi acel fum te afecteaza foarte mult.
Fumezi ? Nu ar fi mai bine sa renunti la acest viciu care la un simplu calcul te costa 135 de RON pe luna... HMM oare ce ai putea sa iti iei de banii astia daca ai renunta la pachetul de tigari pe care il cumperi zinlic ?
Nu fumezi ? Nu mai inahala fumul altora si daca vrei sa faci ceva ajuta-i pe altii sa se lase, cum foarte simplu.... uite un site care mi-a placut foarte mult...
http://ro.help-eu.com/pages/index-22.html
DECI NO SMOKING !!!