Navigation

Posturi tv romanesti online

Internetul e la putere, pana si unele posturi tv romanesti au transmisie live pe net, daca va place unul din posturile de mai jos sau e prima oara cand ai auzit de ele da click pe poza !


The Money Channel este prima televiziune de business din Romania. Postul ofera, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, o imagine clara si transanta a tuturor evenimentelor financiare si bursiere ale zilei in timp real (de luni pana vineri), insotite de o analiza in profunzime a mediului de afaceri romanesc si international.


Realitatea TV

Vizioneaza Live aici: http://85.186.156.226:8090/realitatea.asf

Daca link-ul nu merge, deschideti-l cu un player.

Realitatea TV este primul post TV de stiri creata in Romania, ocupand in acest moment pozitia de lider pe segmentul televiziunilor de stiri.


Antena 1 este prima televiziune comerciala din Romania fondata in anul 1993 ca parte componenta a Holdingului GRIVCO.

In cei peste 10 ani de existenta, Antena 1 a evoluat de la o statie locala care emitea la inceput numai pentru zona Bucurestiului, la o retea de televiziune nationala cu peste 20 de studiouri locale proprii si mai multe statii TV afiliate care acopera peste 75% din populatia Romaniei si aproximativ 90% din populatia urbana.


Antena 3 este un canal dedicat exclusiv stirilor si informatiilor de ultima ora, motto-ul postului fiind sugestiv in acest sens: `Specialisti in stiri`.

Pe acest post tv puteti urmari emisiuni si stiri proaspete despre Romania, Europa, Business, Sport, Cultura, High Tech, Showbiz, Meteo, Revista presei.Televiziunea Universitatii Spiru Haret.

Cursuri la distanta, emisiuni culturale, stiri, reportaje, filme clasice. Singura televiziune a unei Universitati din Romania.
TVR International ofera tuturor romanilor de peste hotare posibilitatea sa urmareasca postul national, transmitand filme, sport, emisiuni, seriale, documentare de toate tipurile, genurile si pentru toate gusturile, toate pentru a-si indeplini motto-ul: `Romania in casa ta`.Alte posturi tv:
OTV
DDTV
Pratech Tv
Arena TV
Share

Bogdan Chirea

Posteaza comentariu:

0 comments:

Comentariul va fi postat dupa aprobare