Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Biserica TV... cel mai nou post tv romanesc

Trustul de presă al Bisericii Ortodoxe. După postul de radio Trinitas, feţele bisericeşti au obţinut licenţa şi pentru un post de televiziun...

Trustul de presă al Bisericii Ortodoxe. După postul de radio Trinitas, feţele bisericeşti au obţinut licenţa şi pentru un post de televiziune. Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a obţinut ieri licenţa audiovizuală pentru satelit în vederea înfiinţării postului de televiziune Trinitas TV. Programul va fi transmis prin satelit, urmând să fie recepţionat atât în ţară, cât şi în întreaga Europă. Postul va emite din incinta Mănăstirii Golia din Iaşi, din acelaşi loc de unde transmite şi radioul Trinitas.


Nicolae Dascălu, consilier cultural al Bisericii Ortodoxe Române a declarat că postul va emite din toamnă, imedita ce toate formalităţile vor fi îndeplinite şi va fi formată o echipă de tehnicieni. Biserica Ortodoxă Română nu este la prima intenţie de a-şi crea un grup media, după modelul Bisericii Ortodoxe din Grecia sau Rusia, care deţin în proprietate mai multe cotidiene şi posturi de televiziune. În septembrie 2004, Arhiepiscopia Tomisului a încercat cumpărarea postului Pax TV înfiinţat de Bela Karoly, fostul antrenor al Nadiei Comăneci. Până la urmă, Bela Karoly a vândut postul de televiziune lui Anca Vlad, cea mai bogată femeie din România (proprietara grupului Fildas).

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS