Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

De prin lume adunate...

Sexul, remediu în atacurile de panică O femeie din Italia a fost sfătuită de doctori să facă sex pentru a scăpa de atacurile de panică. Feme...

Sexul, remediu în atacurile de panică

O femeie din Italia a fost sfătuită de doctori să facă sex pentru a scăpa de atacurile de panică. Femeia a făcut un control ginecologic, iar doctorul i-a spus să facă sex de două ori pe săptămână, însă să nu depăşească această limită. Directorul spitalului a descris tratamentul ca fiind "extrem de bine motivat".

---

Concurs de sărit în noroi


372-121755-tipanoroi.jpg"Ţărănoii" din toată America s-au întâlnit săptămâna trecută în statul american Georgia pentru Summer Redneck Games.372-121756-noroi.jpgPrintre probele de concurs se numără săritul pe burtă într-o gropă plină cu noroi sau aruncatul la ţintă cu capacul de WC. Jocurile au fost create în 1996.
------

Vom fuma numai ţigări antiincendiu

Comisia Europeană va propune până la sfârşitul acestui an ca toate ţigările vândute pe teritoriul UE să fie de concepţie specială, astfel încât să se stingă singure dacă nu sunt fumate. Se urmăreşte astfel limitarea numărului de victime în incendiile provocate de ţigările uitate aprinse în locuinţe.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS