Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Hahahaha... sac !

Weekendul trecut a avut loc la Mamaia Fashion TV Summer Festival, in cadrul caruia mai multi designeri si-au prezentat noile colectii. Catal...

Weekendul trecut a avut loc la Mamaia Fashion TV Summer Festival, in cadrul caruia mai multi designeri si-au prezentat noile colectii.


Catalin Botezatu a lansat sambata seara, la Hotelul Rex din Mamaia, o colectie inedita de rochii de seara, inspirata de noul model Maserati, GranTurismo. Designerul a incercat sa stilizeze sigla Maserati cu pietre Swarovski, folosind nu mai putin de 10.000 de cristale.

Cu toate ca au venit cu o ora inainte de inceperea evenimentului, Catinca Roman, fiica ei, Calina, si sora creatoarei, Oana Roman, nu au mai gasit nici un scaun liber, fiind nevoite sa stea pe marginea unei piscine.

Nici sotii Prigoana nu au avut mai mult succes in gasirea unui scaun. Dupa ce organizatorii le-au spus ca nu mai au locuri libere si i-au invitat, fara menajamente, sa paraseasca locul daca nu le convine sa stea in picioare, cei doi s-au retras pe terasa hotelului Rex.
Articol de: Mare Luana

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS