Tânărul pasionat de vrăji, Harry Potter, l-a transformat pe Daniel Radcliffe într-o adevărată celebritate. Actorul care a câştigat milioane de pe urma personajului creat de autoarea J. K. Rowling face însă eforturi mari să scape de „porecla” Harry Potter.


Fetele care îşi doresc o întâlnire romantică alături de Radcliffe ar trebui să ştie că nu au voie să îl strige pe actor pe numele din filmul care l-a făcut faimos. Daniel a recunoscut că nu îl deranjează întâlnirile cu fetele interesate de el doar pentru că este celebru, dar a precizat că în cazul în care partenera i-ar spune Harry Potter, atunci aceasta ar trebui să se dea imediat jos din pat şi să plece din casă.

Actorul, care s-a obişnuit să fie strigat pe numele său din film, a insistat însă cu un astfel de incident nu a avut loc până în momentul de faţă, scrie Sun. „Nu mi s-a întâmplat până acum în timpul momentelor romantice. Ar însemna un final imediat”, a explicat starul, în vârstă de aproape 18 ani.

Radcliffe îl întruchipează pe Harry Potter de când avea doar 11 ani şi a recunoscut într-un interviu acordat pentru Entertainment Weekly că se intimidează de fiecare dată când vede imaginile din trecut. „Nu mă voi uita în urmă şi voi spune că nu sunt mândru de ce am realizat. Este ca şi cum ai vedea poze cu tine de când erai mic. De fiecare dată este puţin jenant”, a explicat Radcliffe.


Incepe iar scandalul parintilor care au copii fani Harry Potter... bineinteles, nu...