Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Sa ne amuzam nitel..

Veverite arestate pentru ... spionaj Politistii iranieni au descoperit ca rozatoarele aveau dispozitive electronice In custodia politiei din...

Veverite arestate pentru ... spionaj


Politistii iranieni au descoperit ca rozatoarele aveau dispozitive electronice


In custodia politiei dintr-un orasel aflat la granita Iranului se afla 14 infractori mai putin obisnuiti. Rau-facatorii sunt veverite, arestate de fortele de ordine sub acuzatai de spionaj.

Nu e gluma, ci cat se poate de adevarat. Potrivit Sky News, cele 14 rozatoare erau "echipate"cu dispozitive electronice, folosite pentru a inregistra toate zgomotele din jurul lor. Se pare ca animalele ar fi fost aduse in zona de serviciile secrete straine, spun surse din cadrul Agentiei de Stiri din Iran.

Rugat sa confirme informatia, seful politiei nationale a declarat: "Am auzit despre asta dar nu am nicio informatie concreta".

In acelasi timp, o sursa din cadrul Oficiului pentru Straini a spus ca toata povestea este o nebunie.

Aceasta nu ar fi prima data cand animalele sunt folosite pentru activitati de spionaj. In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, fortele aliate au recurs la porumbei pentru a spiona teritoriul ocupat al Frantei, iar armata americana a folosit in Kuweit pui de gaina.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS