;Vedete


Iglesias, dezamăgit de Simona Pătruleasa


401-124731-patruleasa2.jpgLa cina cu solistul spaniol, ştirista s-a lăudat că a pus mâna pe un bărbat plin de bani



După ce s-a pregătit ore întregi pentru a-l impresiona pe idolul ei, Julio Iglesias, Simona Pătruleasa a fost ignorată de artistul latino, mai ales după ce ştirista Antenei 1 a făcut un gest total deplasat, nepotrivit pentru o seară de protocol.



La scurt timp după ce a fost desemnată "cea mai sexy femeie din lume", fapt care a adus Antenei 1 o amendă zdravănă din partea CNA pentru că a făcut reclamă mascată revistei FHM, Simonei Pătruleasa i-a fost dat să constate că, în realitate, nu este atât de fermecătoare pe cât crede. Astfel, la mult mediatizata cină cu Julio Iglesias, moment organizat de PR-ul Antenei 1, imaginile difuzate au arătat clar că solistul nu numai că nu a fost "fermecat", cum se susţine în reportaj, de cele două dive ale postului, dar nici măcar nu le-a băgat în seamă.



401-124732-patruleasa3.jpg
Ceea ce nu s-a văzut în imagini a fost marea dezamăgire a lui Iglesias faţă de Pătruleasa, în momentul în care, din politeţe, a încercat să facă o oarecare conversaţie cu toate femeile prezente la cină. A aflat chiar de la ele că Dana Săvuică e soţie şi mamă şi că timida Crina Abrudan nu are deocamdată un iubit. Când a ajuns la Simona Pătruleasa, Iglesias a aflat din gura acesteia că iubitul ei este "business-man" şi, dorind să ştie exact ce fel de afaceri face, spaniolul a insistat: "Dar cu ce se ocupă mai exact?". Cum "diva" nu ştie nici ea prea bine cu ce se ocupă iubitul ei, Sabin Ivanof, mai ales că acesta e în vizorul Gărzii Financiare pentru evaziune, a început să-şi frece degetele cu vigoare, a bani mulţi, şi-a dezvelit dantura într-un zâmbet, genul "am dat lovitura" şi a fost în stare să rostească doar "mucios dineros, money, money"! Adică asta face iubitul ei....



Surse prezente la faţa locului spun că din acel moment Julio Iglesias nu a vrut să mai ştie nimic despre bruneta care venise la întâlnire după ore întregi de machiaj migălos şi după ce îşi luase rochie special pentru întâlnirea cu el. O rochie pe care, culmea, o îmbrăcase corect, nu cu trena în faţă, cum a făcut la una dintre ediţiile "Retrospectivei Antenei 1"... La cina de la Capşa ar fi trebuit să mai participe şi Adelina Elisei şi Raluca Lăzăruţ, ştiristele Antenei 3, însă directorul, Sorin Oancea, recunoscut pentru sobrietatea sa, nu a fost de acord ca angajatele sale să se afle într-o postură atât de jenantă.



Figurantă, în filmul lui Sergiu Nicolaescu



Disperată să o ajungă din urmă pe Nicoleta Luciu, care e o obsesie pentru ea, Simona a dat probă la filmul "Supravieţuitorul" pentru rolul principal. Nu a fost capabilă să ţină minte nici o replică, aşa că rolul Zarazei i-a revenit Ilenei Lazariuc. Pătruleasa s-a mulţumit însă şi cu postura de figurantă mută. Tot aşa va apărea în film şi mai vechea ei rivală Cristina Rus.



Bălan Irina