Anul acesta, stirile ne-au adus pe putin 4 subiecte fierbinti de spre care s-a scris si vorbit foarte mult, de la tanara de 16 ani aruncata de la etajul doi de un medic, la sinuciderea unui tanar indragostit de profesoara sa, la cel mai mare premiu din istoria Loteriei si pana la disparitia misterioasa a unei avocate din Brasov.
Despre toate aceste subiecte, a discutat si celebrul Dan senzationescu, pe care fara sa vrei il mai vezi din cand in cand atunci cand zapezi printre canale. Si cum postul dansului cade mereu in penibilism, pornind de la incasarea de la bietii telespectatori a peste 127.000 de Euro, pentru un bilet la Loterie, de 23 de numere, din care nu s-au ales cu nimic... si sfarsind la "marile succese" ale celui mai recent caz.

Dan senzationescu, impreuna cu luis zarzavatus intorc pe toate fetele cazul disparitiei avocatei din Brasov. Timp de 2 saptamani, sotul acesteia, a fost facut cu ou si cu otet, facut criminal.... ba mai mult marele Zero Tv se lauda ca e un fenomen si ca de aceea suspectul a fost arestat.

Nu am fost surprins sa vad, aseara titlu mare, dupa 2 saptamani in care au spus su s si tare ca sotul e criminalul, ca de fapt doamna s-a sinucis, iar tonul era bineinteles altul.

Dar ce sa mai spui, la asta s-a ajuns in ziua de azi, in goana dupa bani, "jurnalistii" sunt in stare de orice, iar la postul din apartamentul cu doua camere se vede cel mai bine.