Care dintre noi doua e mai tare... ???
Raduleasca si Marin fac show la tv pe tema donatiilor !!!

Mare scandal mare, Mihaela Radulescu si Andreea Marin Banica, s-au luat la cearta din cauza unor donatii pentru salvarea unui copil bolnav de cancer. Este vorba de Teodora, fiica lui Mihai Georgescu (solistul trupei Bere Gratis) si Lianei Stanciu (prezentatoare la B1 TV si DJ la Magic FM). Cei doi aveau nevoie de peste 100.000 de dolari pentru a-i putea suporta tratamentul fiicei lor care se afla internata intr-un spital din strainatate.
Conform spuselor lui Mihaela Radulescu, Liana Stanciu a luat legatura cu ea pentru a o ajuta sa faca rost de acesti bani, dar sa o faca intr-un mod cat mai discret. Mihaela a trimis o adresa colegilor din presa scrisa si audiovizuala.... care a ajuns si la Andreea Marin. Aceasta din urma a suant-o pe Mihaela spunand ca vrea sa o ajute insa s-a vazut refuzata, spunandu-i-se ca suma de bani a fost deja stransa. Probabil enervata, si scoasa din sarite, "zana surprizelor", care este si ambasador UNICEF pentru Romania, a sunat la B1 TV unde a luat legatura cu o producatoare care i-a spus ca de fapt suma nu s-a strans.

Vineri seara, postul de televiziune PRO TV, dar si alte posturi si ziare inca de dinainte, a dat publicitatii contul pentru donatii, insa in schimb Andreea Marin, in emisiunea de sambata seara, a prezentat cazul telespectatorilor sai, indemnandu-i sa doneze orice sume de bani intr-un cont deschis de ea. Lucru care se pare ca a scos-o din sarite pe Mihaela Radulescu. Aceasta din urma a aparut la diverse emisiunii atacand-o pe Andreea Marin pentru gestul sau si anuntand ca s-a strans de fapt pese 200.000 de euro din donatii.

Ieri seara insa, la aceeasi ora , in direct dar pe posturi diferite, cele doua vedete, s-au atacat reciproc in cadrul emisiunii 100% de la Realitatea TV, in cazul Andreei Marin si Sinteza Zilei pe Antena 3, in cazul Mihaelei Radulescu. Ceea ce ne-a amuzat a fost faptul ca cele doua se uitau si una la alta, ca sa vada ce zic una si alta in emisiuni. Andreea Marin a prezentat si un sms trimis de Mihaela imediat dupa emisiunea de sambata seara... aceasta din urma recunoscand ca a trimis un mesaj.
Am putea spune ca am vazut un fel de duplex, fara voia lor intre cele doua televiziunii concurente, care a iesit in avantaj urmeaza sa vedem.

Cert este ca cele doua regreta ca s-a ajuns la asa ceva, insa, dupa cum spunea Andreea Marin, nu putea sa stea de o parte. Ce vor spune gurile rele dupa un asemenea scandal ? Urmeaza sa vedem. Cert este ca "pamfletistii" nu vor scapa un asemenea moment pentru a rade de cele doua.