Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

MTV EUROCK MUSIC AWARDS

PLICTISITOR RAU DE TOT ASEARA LA PREMIILE MUZICALE MTV EUROPE MUSIC AWARDS... CARE MAI DEGRABA A FOST UN SHOW DEDICAT ROCK-ULUI, POP-UL INTR...

PLICTISITOR RAU DE TOT ASEARA LA PREMIILE MUZICALE MTV EUROPE MUSIC AWARDS... CARE MAI DEGRABA A FOST UN SHOW DEDICAT ROCK-ULUI, POP-UL INTRAND SI EL ASA PUTIN, PE ICI COLO. PRINTRE INVITATII CARE AU FACUT SHOW, WILL I AM, NICOLE DE LA PSD, MIKA, AVRIL LAVIGNE (PUTIN CAM SCLIFOSITA PE RED CARPET), TOKIO HOTEL (CARE IN MOMENTUL RECITALULUI, IN MOMENTUL ANUNTARII A FOST HUIDUITA DE O PARTE DIN SPECTATORII DIN SALA).

CATEGORIILE CU NOMINALIZATII LA ACESTE PREMII AU FOST CASTIGATE IN MARE DE ROCK BANDS SAU CU INFLUENTE POP ROCK (CUM A FOST CAZUL LUI AVRIL LAVIGNE). MARII PIERZANTI, SURPRINZATOR TOTUSI, JUSTIN TIMBERLAKE, TIMBALAND, NELLY FURTADO, BEYONCE, MIKA SI ALTII CARE AU FOST DEPASITI DE TRUPE ROCK.

TREBUIE INSA SALUTATA PREZENTA IN SHOW A TRUPEI ROMANESTI FIRMA, CARE S-A AFLAT PE SCENA ALATURI DE SNOOP DOG SI NELLY FURTADO. NISTE PISACIOSI (ASA SE NUMESTE FORMATIA) DIN ESTONIA AU LUAT INSA MARELE PREMIU NEW SOUNDS OF EUROPE, AVAND ASTFEL POSIBILITATEA SA INCHIDA SHOW-UL.

LA CATEGORIA BEST ROMANIAN ACT, PREMIUL FIIND ANUNTAT PRINTR-O INREGISTRARE, ANDREEA BANICA I-A SURCLASAT IN PREFERINTELE FANILOR, PE DJ PROJECT, ACTIV, SIMPLU SI ALEX.

COLAC PESTE PUPAZA, MTV EUROCK MUSIC AWARDS S-A VRUT O VARIANTA MODERNA A EUROVIZIONULUI, AVAND PRACTIC SI ELEMENTE DIN ACEST SHOW EUROPEAN (TELEVOTINGUL PENTRU NEW SOUNDS OF EUROPE, SI CHIAR VIP ROOM).

SA SPERAM CA INTR-O BUNA ZI, CA VOM AVEA SI NOI LA BUCURESTI POSIBILITATEA GAZDUIRII UNUI ASTFEL DE SHOW.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS