Vedetele postului s-au transformat in personaje de basm pentru a canta imnul PRO TV, la aniversarea de 12 ani.





Pentru a aniversa 12 ani de la lansarea Pro TV, vedetele postului din Pache Protopopescu s-au transformat pentru o zi in personaje de poveste si au filmat, la studiourile din Buftea, imnul dedicat zilei de 1 Decembrie.

In frunte cu Andreea Esca, „metamorfozata” pentru o zi in Minnie, iubita ratoiului Donald, vedetele Pro TV au redevenit copii si au intrat in pielea unor personaje ca Scufita Rosie, Robin Hood, Zana cea buna sau Alba ca Zapada.

Andreea Esca, o „Minnie la varsta maxi”

„Ne-am distrat si anul acesta, ca in fiecare an, de altfel”, spune entuziasmata Andreea Esca, „emblema” postului. „Ideea pentru acest 1 Decembrie este ca noi, oamenii mari, redevenim copii sau, mai bine zis, personaje din filmele preferate ale copiilor, iar cei mici sunt oameni mari. Mi-a placut sa fiu Minnie la varsta maxi de 35 de ani”, adauga ea. La fel de entuziasmati au fost Andi Moisescu, cel care i-a dat viata lui Robin Hood, si Cristian Leonte, care l-a intruchipat pe Harry Potter.

„Harry Potter e in fiecare dintre noi, numai ca avem nevoie de vrajitorul cel talentat ca sa-l scoata la lumina”, marturiseste stiristul. Corina Caragea, o veritabila Alba ca Zapada, a avut cea mai mare priza la copiii aflati in platoul de filmare, care nu s-au dezlipit de frumoasa prezentatoare a stirilor sportive. In fotografii, de la stanga la dreapta, Andreea Esca, Amalia Enache, Andra, Catalin Maruta, Raluca Arvat, Andi Moisescu, Olivia Steer si Corina Caragea.

PROGRAME

La televizor de Ziua Romaniei

Ziua de 1 Decembrie va fi celebrata de majoritatea posturilor TV prin emisiuni tematice, transmisii live din tara si filme. Astfel, TVR 1 va difuza, incepand cu ora 10.10, imagini de la parada militara din Bucuresti si Alba-Iulia. De la ora 22.00, timp de o ora, „Jurnalul” de la TVR Cultural va intra in direct cu institute culturale romanesti din lume pentru a afla cum promoveaza acestea imaginea Romaniei.

Antena 1 deschide programul de 1 Decembrie la ora 8.00, cu matinalul prezentat de Mircea Badea si Dan Capatos, „Suntem romani si asta ne ocupa tot timpul”, iar seara, la 20.30, incepe o editie speciala din „Noaptea erorilor”, prezentata de Aurelian Temisan si Ramona Badescu. Pro TV va difuza cateva reportaje speciale.

Realitatea TV va oferi o serie de programe, stiri si dezbateri, tema centrala a zilei fiind „La multi ani, 22 de milioane de romani! Ti-e rusine sau te mandresti ca e ziua ta?”. Kanal D va demara programul festiv la ora 18.30 cu un concert de patru ore transmis in direct din Piata Lucian Blaga din Cluj, la care vor participa vedetele postului si artisti de muzica populara si dance. (Floriana Scanteie)

Sursa: Evenimentul Zilei