Prietenie. Cele doua vedete tv au tinut sa o felicite "in direct" pe proaspata mamica

Monica Stan, Cancan



Duminica dupa-amiaza, doua vedete de la televiziuni concurente si-au facut aparitia in rezerva Andreei Marin. Andreea Esca si Simona Patruleasa, doua dintre prietenele "Zanei", s-au prezentat la maternitatea "Panait Sarbu" cu imense buchete de flori si cu multe urari de bine pentru Ana Violeta, fetita celebrului cuplu Marin-Banica.
Vedeta Pro TV a fost alaturi de Andreea Marin si de Stefan Banica Jr. la majoritatea evenimentelor importante din viata acestora. Ea a venit la maternitate cu un cadou special pentru micuta Violeta. Semnatara liniei vestimentare pentru nou-nascuti a magazinului Zet, aflat in proprietatea sotului ei, Alexandre Eram, Esca i-a daruit fetitei doua bluzite imprimate cu texte sugestive: "S-a nascut o printesa" si "S-a nascut o stea".
Simona Patruleasa si Andreea Marin au o prietenie prin alianta. Cele doua colege de breasla s-au cunoscut prin intermediul barbatilor din viata lor. Firma lui Sabin Ivanof s-a ocupat de renovarea si amenajarea casei din cartierul Tei, acolo unde va locui Violeta.
"Sunt prietena cu Andreea de cand il cunosc pe Stefan, care este bun prieten cu iubitul meu (n.r. - Sabin Ivanof)", ne-a declarat vedeta Antenei 1.
Surse din interiorul maternitatii au dat ca sigura externarea Andreei Marin si a fetitei sale in cursul zilei de astazi, insa pe canale oficiale nu avem nicio confirmare.

Ascuns in masina

Imediat dupa ultimul sau spectacol pe anul acesta, Stefan Banica Jr. a venit incognito la spitalul "Panait Sarbu" din Giulesti, acolo unde se afla inca fetita si sotia lui. Cantaretul a coborat dintr-o dubita Volkswagen cu geamuri fumurii (probabil masina pe care o foloseste vedeta pentru deplasarea la concerte) si a intrat cu mare viteza in maternitate. Masina pe care a folosit-o Stefan era protejata de ochii curiosilor cu folie solara numai la geamurile din spate, partea din fata a masinii fiind echipata cu geamuri standard.