Asiaticii l-au luat drept model. Nici nu se putea altfel, fiindcă lucrează chiar ca model în Asia. Daniel Ciobanu este de departe cel mai bun manechin din România şi totodată cel mai solicitat.


Este tot timpul prins în campanii. Are CV-ul plin de nominalizări şi premii naţionale şi este imaginea Sony şi Nokia pe toată Asia. În ceea ce priveşte realizările cele mai recente, este primul (şi, de altfel, singurul) român care a apărut pe coperta revistei Men’s Health în afara ţării. În ultima vreme a mai lucrat "doar" ca model în Israel (Karin Models), Japonia (Team Evviva Models), Singapore (Mannequin Models Agency) şi Insulele Filipine. A realizat multe editoriale – coperta pentru o revistă la MAC cosmetics în Tel Aviv – prezentări de modă, reclame tv (Daihatsu – auto) şi o campanie pentru Golf & Co, în Israel.


LA ZIDUL PLÂNGERII. Cea mai mare realizare pe care a avut-o până acum? "Am văzut lumea şi am rămas cu amintiri şi imagini de vis. În Israel am fost în Eilat, chiar în ziua în care a fost atentatul cu bombă! Am văzut Marea Roşie şi m-am plimbat cu cămila în Deşertul lui Iuda, am vizitat Locurile Sfinte în Jerusalem, (Zidul Plângerii) şi Vechiul Oraş în Tel Aviv. De altfel, lucrul cel mai important din viaţa mea a fost această călătorie prin Locurile Sfinte, unde am rămas peste noapte singur şi am avut privilegiul să mă rog la mormântul Mântuitorului toată noaptea. Aceasta se întâmpla în perioada Postului Mare, când obişnuiesc să nu mănânc de frupt", povesteşte Daniel.

Jurnalul National