Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Enrique, atacat la concert

În timpul ultimei reprezentaţii de pe scena teatrului din Los Angeles, Enrique Iglesias a avut parte de o surpriză neplăcută, una dintre fan...În timpul ultimei reprezentaţii de pe scena teatrului din Los Angeles, Enrique Iglesias a avut parte de o surpriză neplăcută, una dintre fane sărind pe scenă şi trântindu-l la pământ. Cântăreţul nu a reuşit să scape uşor din braţele femeii, care nu s-a lăsat până nu l-a sărutat.

Ultima reprezentaţie din Los Angeles, din cadrul turneului Insomniac, s-a lăsat cu câteva vânătăi pentru Enrique Iglesias, care a fost pur şi simplu placat de o fană disperată apărută din senin pe scenă.


Cântăreţul a crezut iniţial că este vorba de o glumă şi nu a acordat importanţă tinerei care îl prinsese la un moment dat de picior.

Lucrurile au degenerat în momentul în care Enrique a încercat să o liniştească pe tânără. Aceasta l-a placat pur şi simplu şi nu s-a lăsat până nu l-a sărutat.

Nu este prima oară când i se întâmplă acest lucru cântăreţului, care a renunţat de mult la pază în timpul concertelor.

Enrique s-a ales cu câteva vânătăi zdravene, pentru că fana îndrăgostită de el l-a folosit pe post de scut în faţa bodyguarzilor veniţi din spatele scenei, trăgându-l peste ea.

Click

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS