Nicoleta, fosta sotie a fotbalistului Sabin Ilie, a fost audiata, ieri, de catre magistratii Judecatoriei Buftea. Raspunzand la intrebarile avocatilor, Nicoleta si-a 'desfiintat' fostul sot, pe care il considera un betivan si un cartofor.

'Sabin a schimbat 27 de echipe in 6 ani pentru ca mergea beat la antrenamente. Nu e vina mea ca a ramas fara bani', a declarat Nicoleta despre veniturile pe care le obtinea fotbalistul in momentul divortului de acum patru ani.
Mai mult, ea a afirmat ca Sabin era pe punctul de a-si lasa copiii in strada. 'El voia sa vanda casa pentru
a-si plati datoriile la camatari, datorii de ordinul sutelor de mii de euro', a declarat Nicoleta, referindu-se la banii pe care Sabin ii pierdea in cazinouri.

Fosta sotie a lui Sabin a afirmat ca nu are nimic impotriva ca acesta sa-si vada copiii, dar fiindca nu are un domiciliu stabil, sa vina sa-i intalneasca acasa la ea. Tot ieri, trebuia audiat si un martor din partea lui Sabin, dar acesta, prin aparator, a declarat ca nu vine de teama ca Nicoleta sa nu-l scuipe si sa-l injure, cum a facut cu fotbalistul la ultimul termen.

Se judeca pentru avere

Nicoleta si Sabin Ilie se lupta in instanta, la patru ani de la divort. In timp ce fotbalistul vrea partajarea bunurilor dobandite in timpul mariajului, Nicoleta l-a dat in judecata, cerand instantei sa stabileasca un nou program de vizitare a copiilor.

Libertatea