Larissa Summers, bomba sexy care a reuşit să îl despartă pe rugbystul Danny Cipriani de iubita sa Monica Irimia, de la Cheeky Girls, este de fapt... un fost bărbat, informează News of The World. Sportivul de 20 de ani care a fost surprins în urmă cu aproape o săptămână în tandreţuri cu Larissa habar nu avea că se săruta cu un transsexual.



“Nu îmi vine să cred că vechiul meu prieten Darren a ajuns o bombă-sexy şi că a reuşit să îl păcălească pe iubitul româncei de la Cheeky Girls”, au fost cuvintele unui fost coleg de liceu al Larissei Summers. La cei 20 de ani ai săi, Danny Cipriani a fost o pradă uşoară pentru Larissa Summers care a reuşit să îl prindă în mreje, la un eveniment monden.



Danny a închiriat cu 150 de lire sterline o cameră la un hotel unde a petrecut o noapte incendiară în compania fostului bărbat. A doua zi Larissa a declarat în presă că “Danny a fost fantastic! Este un maestrul al sexului şi m-a avut în toate poziţiile posibile. Chiar dacă s-a grăbit să termine, au fost nişte clipe de neuitat”. Rugbystul a părăsit-o atunci pe iubita lui, Monica Irimia, convins fiind că Larissa este femeie şi a făcut public faptul că are o relaţie amoroasă cu bomba sexy.



El a ajuns însă de râsul tuturor în momentul în care presa britanică a publicat certificatul de naştere al divei, de 23 de ani, care se autointitulase Laura-Alicia Summers. Astfel s-a aflat că numele adevărat al transsexualului era Darren Michael Pratt şi se născuse în 1984, în Nottingham. “Toată lumea din partea asta de oraş îl ştie pe Darren, pe care nu l-am mai văzut de mult. Mă bucur pentru el că a ajuns celebru, fie şi ca femeie”, a declarat unul dintre foştii colegi de clasă ai lui Darren.



Conform acestora, procesul de transformare al lui Darren a început încă din gimnaziu, când băiatul şi-a lăsat părul lung şi a început să se feminizeze. După ce a devenit “femeie în toată regula”, Larissa-Darren s-a lansat în showbiz, apărând în câteva emisiuni tv şi consolidându-şi o carieră ca manechin.














Sursa: Click