Vara lui 2008 se anunţă una incendiară, cel puţin în Bucureşti. După Lenny Kravitz o altă vedetă promite un show de zile mari în Bucureşti. Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va susţine un concert pe 17 mai, pe stadionul Cotroceni.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare al ultimului album , "X". Kylie ajunge pentru prima oară în România pentru un recital.

Spre sfârşitul verii, pe 4 august, tot pe stadionul Cotroceni, va ajunge şi celebra trupă Iron Maiden.

În februarie 2008, Iron Maiden va lansa un dublu DVD, "Live After Death", ce cuprinde imagini filmate în martie 1985, în timpul celor 4 concerte sold-out susţinute în Long Beach Arena din Los Angeles, în cadrul turneului Powerslave. "Live After Death" nu a fost disponibil în ultimii 15 ani, aceasta reeditare fiind aşteptată de fanii din întreaga lume.

Concomitent cu lansarea DVD-ului, Iron Maiden va demara un nou turneu mondial, "Somewhere Back in Time", care va oferi fanilor Iron Maiden şansa de a vedea cel mai elaborat şi spectaculos show al trupei, ce se va concentra asupra albumelor lansate în anii ‘80 şi va beneficia de legendara scenă egipteană din Powerslave Tour.

Click