Salariul lui Cătălin s-a mărit, conform zvonurilor, de la 2.500 de euro, cât câştiga la TVR 2, la 5.000 de euro. Sătul de afirmaţiile lui Teo, care îl acuză pe Măruţă că i-ar fi luat locul, acesta nici că se simte cu musca pe căciulă. El susţine că, la câteva luni după ple-carea acesteia la Romantica, a primit din partea Pro TV oferta de a realiza o emisiune de divertisment şi că n-a fost nimic premeditat.


Transferul lui Cătălin Măruţă, în luna octombrie a acestui an, de la TVR 2 la PRO TV, a reprezentat o surpriză de proporţii în showbiz-ul mioritic, luând pe toată lumea prin surprindere.

Cum era de aşteptat, speculaţiile nu au întârziat să apară, ţinând cont că emisiunea moderată de acesta are acelaşi format cu cea pe care Teo o avea la PRO TV, cele două show-uri difuzându-se cam pe acelaşi interval orar. Nici reacţia lui Teo nu s-a lăsat aşteptată, mai ales când ea a observat că “rivalul său” are un rating ce îi produce insomnii.

Emisiunea lui este lider de audienţă

Cu aceste rezultate, Cătălin a vrut să-i demonstreze că nu e indispensabilă unui post tv şi că vremea când înregistra audienţe record a cam trecut. Recent mutată în “curtea” Prima TV, Teo a făcut o serie de declaraţii rău-voitoare la adresa lui Măruţă.

Gurile rele susţin că ea l-ar fi acuzat de plagiat, copiindu-i stilul, şi că nicidecum nu e un profesionist atât de bun, pe cât vrea să pară. La mai bine de două luni de la incident, Cătălin Măruţă a decis să rupă tăcerea, declarând, în exclusivitate, pentru Click!:

“Nu eu i-am luat locul lui Teo. Nu au dat-o pe ea afară, ca să mă aducă pe mine. Ea a plecat singură. Nu înţeleg de ce face declaraţii răutăcioase la adresa mea. Eu nu am nimic cu ea şi nu am avut niciodată, ba, mai mult, o respect. Nu eu m-am rugat de Pro TV să mă angajeze. Ei au solicitat serviciile mele, pentru mine oferta lor însemnând un mare pas înainte, din punct de vedere profesional. Şi iată că această colaborare merge excelent, emisiunea "Happy Hour" fiind lider de audienţă, pe acest interval orar!”

El are un salariu de 5.000 de euro

Şi din punct de vedere financiar, mutarea lui Măruţă de la TVR 2 la PRO TV a fost un succes, vestitul prezentator dublându-şi, practic, salariul. Dacă atunci când prezenta “Garsoniera lui Măruţă” câştiga 2.500 de euro pe lună, în prezent onorariul moderatorului se ridică, conform zvonurilor, la 5.000 de euro.

Click