Mischa Barton este frumoasa, celebră şi bogată. În ciuda descrierii de mai sus, actriţa din „Rebel în California” are pasiuni cel puţin ciudate pentru cineva purtând „rangul” ei.

Pentru că nu a mers niciodată la facultate, vedeta în vârstă de 21 de ani încearcă să umple acest gol cu orele de curs ale amicilor. „Mi-a plăcut şcoala atât de mult. Eram chiar tocilară! Eram foarte interesată de literatură, psihologie, lucruri de acest gen”, o citează Female First pe actriţă. „Cum încă am prieteni de vârstă mea, mă duc din când în când la cursurile lor de la Universitatea din New York”, a continuat Mischa.

Chiar dacă oraşul american îi asigură prietenii, dar şi orele de curs de care atâta nevoie, în adâncul sufletului ei Barton iubeşte cu adevărat Marea Britanie. Vedeta a crescut până la vârsta de patru ani pe pământ englezesc şi nici acum nu şi-a uitat rădăcinile. „Mă simt mai confortabil în Anglia. Face parte din viaţa mea şi merg în vizită mereu. Un lucru care îmi place acolo este că începi şcoala mai devreme şi primeşti o educaţie mai bună. Cred că din această cauză sora mea nu s-a adaptat când ne-am mutat în New York. Sunt atât de diferite şcolile”, a precizat Mischa.

Sursa: Antena 3