MTV networks International si CME (Central European Media Enterprises) au anuntat azi ca MTVNI si CME au semnat un acord de licenta, astfel postul PRO TV va opera postul local MTV.

Bhavneet Singh, Manager Directori si Vicepresedinte al MTVNI a declarat: "Suntem bucurosi sa anuntam acest parteneriat si noua relatie cu CME si PRO TV. Familia de canale tv a PRO TV este in topul audientelor in Romania si suntem increzatori ca acest lucru ne va ajuta sa ducem MTV Romania la nivelul urmator. Postul MTV Romania este cel mai vechi in Europa Centrala si de Est si s-a bucurat de mare succes pana acum. Impreuna cu PRO TV putem spera ca vom oferi telespectatorilor nostrii un continut mai dinamic, atragator si actual, nu numai la tv ci si pe platformele multimedia".

Michael Garin, CME Chief Executive Officer, a adaugat: "Suntem incantati ca avem oportunitatea de a face MTV al cincilea canal in Romania. Operatiunile noastre in Romania au demonstrat succesul strategiei multi-network si vom lansa si alte canale tematice adresate unui anumit public, pe masura ce oprtunitatile apar."

Costi Mocanu, director Pro TV a declarat: "Ii spunem bun venit MTV-ului in familia Pro TV. MTV Romania va fi un excelent nou canal al portofoliului nostru deja existent, oferind astfel posibilitatea telespectatorilor si clinetilor nostrii de a se bucura de o oferta media mai bogata."

MTV Romania va continua sa emita 24h pe zi, oferind cea mai buna muzica romaneasca si straina. Canalul care a fost lansat in iunie 2002 este receptionat de peste 10.5 milioane de persoane si contine variante locale a unor emisiuni precum Total Request Live, Hitlist Romania, Dance Floor Chart alaturi de emisiuni celebre precum Pimp My Ride, Punk'd, Boiling Point si Beavis and Butthead. MTV Romania va intra in Familia PRO TV de canale tv tematice si de divertisment, care acopera 82% din populatia de 21.6 milioane de locuitori.

SURSA: YAHOO FINANCE